Nordr Skiffertornet

Nordr Skiffertornet

Uppsala — Höganäs/Kvarngärdet

Nordr SkiffertornetUppsala — Höganäs/Kvarngärdet
NYPRODUKTION I HISTORISK MILJÖ

Det är sällan vi får möjlighet att uppföra ett nytt och spännande kvarter i ett redan levande och uppbyggt område i Uppsala. Det finns helt enkelt inte så mycket mark kvar centralt i staden. Därför är det extra roligt att nu få presentera Skiffertornet!


Antal rum
1 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Juni 2024
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
80

Intresseanmälan

Kontakta Katarina eller Sandra för mer information kring visningsmöjligheter.


Beskrivning


01

Nu växer Uppsalas nya landmärke fram på gränsen mellan Höganäs och Kvarngärdet – klätt i skimrande grön skiffer och bara minuter från city och Resecentrum. Med sina 12 våningar kommer Skiffertornet att höja sig över den omgivande bebyggelsen och bli ett av de högsta husen så centralt i staden. För dig som bor här väntar vackra utsikter, smarta planlösningar, generösa balkonger och – för många av lägenheterna – till och med en garanterad garageplats.

När det står klart kommer Skiffertornet att rymma 80 lägenheter i olika storlekar och utföranden – från ettor till rymliga femmor – byggda för ett modernt och citynära boende. Samtliga lägenheter får till exempel generösa balkonger eller uteplatser och egen tvättmaskin – och tre våningar upp kan alla som bor här njuta av en stor, solig och social takterrass. Mot Torkelsgatan görs plats för en rad spännande butiker och kaféer, och i kvarterets sydöstra del skapas ett helt nytt och grönt torg.


02
Service och kommunikationer

Nära till allt är ju en ganska trött klyscha, men för dig som bor i Skiffertornet är den faktiskt sann. På cykelsadeln trampar du till Vaksala Torg på tre minuter, du har fem minuter till tåget och nio till universitet. Och apropå cyklar; i Skiffertornets garage gör vi plats för fler än 150 parkeringsplatser för cyklar – och några till för dem som är bilburna.


Dokument


Området

Använd kartan
X

Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.