Behållare Behållare
Dela

Falkenberg , Hansagård
Skrea Stugby

Antal rum
4 rok
Preliminär inlyttning
Sommaren 2020 - etapp 4
Status
Slutsålt
Etapp
4
Antal objekt
7

Nyproducerade stugor vid havet!

Alla etapper slutsålda!

Beskrivning
I detta nu uppförs de sista moderna, fullt utrustade stugorna i Skrea Stugby, ett stenkast från havet i Falkenberg. 1,5 plan med helkaklat badrum, HTH-kök, flera sovrum, balkong och uteplats med utsikt mot havet! I arrendeavgiften ingår kommunalt vatten och avlopp året om, snöröjning, fiber & sophämtning.

(Etapp fyra innefattar stugorna 16, 17, 18, 21 och 23 och dessa beräknas stå klara till sommaren 2020. Även stuga 15 & 20 är lediga)


Uppdatering ang. finansiering: Nu erbjuder Falkenbergs Sparbank finansiering för stugköpet. Kontakta oss på Mäklarhuset för mer information eller kolla in deras erbjudande under "Dokument och länkar" här nedan!
Uppdatering 2: I skrivande stund så håller det på och bildas en stugägarförening för att gemensamt kunna köpa loss marken från arrendatorn.Observera att tillval gjorts i stugan som är fotograferad.FAKTA
Pris: 1 995 000 kr - 2 195 000 kr
Avgift: Arrende: 2 000 kr / mån
Total antal bostäder: 23
Antal bostäder till salu: 7
Antal rum: 4
Boarea: Ca 37 m² + inrett loft
Tillträde: Sommaren 2020
Tomtbeskrivning
Tomternas storlek varierar från ca 160 m² - 220 m²
Områdesbeskrivning
Hansagård ligger mittemellan berömda Skrea Strand och centralorten Skrea och det enda som gränsar mot Kattegatt i väster är stranden Hansagårds strand. Några hundra meter norrut ligger området Skrea Strand alldeles utmed havet och stranden, med samma namn, blev 2013 utnämnd till Sveriges tredje bästa strand. En två km lång sandstrand, sanddyner och en lång badbrygga har gjort den till ett av Falkenbergs främsta turistmål. Hansagård består främst av åretruntbostäder, sommarhus och enstaka stugor, inte minst är området känt för campinggäster som återkommer år efter år. I närheten finns bl.a. matvarubutik, ett mindre köpcentra, Falkenbergs Strandbad - ett av Sveriges mest prisade spaanläggningar, bageri och mycket mer. Härifrån tar man sig lätt till Falkenbergs centrum med cykel eller buss.
Fakta
Pris
1 995 000 – 2 195 000 kr
Antal rum
4 rok
Preliminär inlyttning
Sommaren 2020 - etapp 4
Status
Slutsålt
Etapp
4
Antal objekt
7
Använd kartan
X