Tensta-åsby Solhem 17

Tensta-åsby Solhem 17

Slutpris

2 800 000 kr


Skyttorp— Uppsala

Tensta-åsby Solhem 17


Slutpris
2 800 000 kr

Skyttorp— Uppsala

Vackert belägen villa i Skyttorp, endast 15 min pendelavstånd till Uppsala Resecentrum!

Välkommen till Villa Solhem 17! Denna enplansvilla med stor och vacker trädgårdstomt om 2620 kvm erbjuder stora gräsytor med genomtänkta planteringar, altan intill huset med dusch i fint söderläge, stort växthus och carport med förråd. Här finns också en lummig, privat skogsdunge med egen eldplats.

Bostaden om 110 kvm lämnar inget åt slumpen och överraskar med sin charm där ursprungsbostadens originaldetaljer möter nya moderna lösningar. Vad sägs om ett modernt, lantligt kök som även har en fungerande vedspis? Vardagsrummet tar vid från köket och ligger i etage med ett stort. öppet vardagsrum och rummet bjuder på en fantastisk fönsterdesign som optimerar såväl ljusinsläpp som den ger utsikt. I huset finns två nyrenoverade, moderna badrum varav det ena inrymmer tvättstuga. De tre mysiga sovrummen och ett sovloft skapar sovplats för alla.

Här bor ni mitt i naturen med mycket att erbjuda. Ett lugnt barnvänligt läge med IP, fotbollsplan och hästar på grönbete som närmaste granne. Upplyst elljusspår och skog med svamp- och bärstråk runt knuten. I Skyttorp finns förskola samt grundskola upp till årskurs 5, därefter ligger Storvreta ca.10 min bilväg bort med grunskola till årskurs 9. Närheten till Uppsala, Stockholm och Gävle är ett faktum när resan med upptåget tar tdig till Uppsala på endast15 min med.

Välkomna att besöka någon av våra visningar och tveka inte att kontakta ansvarig mäklare vid ev. frågor!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
27 841 kr/år
Tomtarea
2 620 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.