Sök Meny
Såld

Norrtälje - Bolkadalen / Drottning Kristinas väg 121

Välplanerat kedjehus med många sovrum!

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i souterräng med stora sociala ytor, många sovrum och två lyxiga badrum. Stor härlig balkong i anslutning till kök och vardagsrum. Lättskött och mysig trädgård, där du får plats med både utemöbler, studsmatta och lite odling. Huset är byggt 2007 och har blivit väl omhändertaget, den nya känslan sitter kvar.
Bolkadalen har ett perfekt, lugnt och barnvänligt läge med närhet till förskola (3 st i området), skola ca 15 min promenad, natur och skidbacke m.m. Du har nära till Familjens hus med bland annat öppen förskola och BVC. Bra kommunikationer för dig som pendlar med endast 7 min promenad till bussar mot Stockholm och till Flygfältets Handelsområde. Här är även nära till det nya badhuset, isbana, sportcentrum och Friskis och Svettis. I området finns även kolonilotter att hyra för dig som är trädgårdsintresserad. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Bolkadalen
Drottning Kristinas väg 121
Slutpris: 3 595 000 kr
Boarea/biarea: 140/3 kvm
Driftkostnad: 32 200 kr/år
Tomtarea: 233 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
Bostad / Sverige