Sök Meny
Såld

Uppsala - Herrhagen / Milstensvägen 86

Mycket fin 4:a med uteplatser i två väderstreck i lugnt och barnvänligt område!

I lugnt och barnvänligt område i Herrhagen finner ni denna lägenhet om fyra rum och kök med två uteplatser i två väderstreck. Lägenheten ligger i ett modernt hus i ett nytt område byggt 2012 med trevlig radhuskänsla och fina innergårdar.

Lägenhetens planlösning erbjuder entré i möblerbar hall med förvaringsmöjligheter i garderob, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fyra altandörrar och öppen planlösning mot det fina köket med stor matplats. Vidare erbjuds tre sovrum, alla med förvaringsmöjligheter i garderober och ett helkaklat badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Här har ni tillgång till två härliga uteplatser, en stor altan på husets baksida med förmiddagssol, med trätrall, en liten gräsplätt samt praktisk grind men också en plattlagd uteplats på husets framsida med kvällssol, plats för utemöbler och planteringar. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick med ljusa ytskikt, ekparkettgolv, hög takhöjd samt höga fönster som allt bidrar till lägenhetens ljusa och härliga atmosfär. Husen har ett modernt och välfungerande värmesystem där bostaden värms upp genom fjärrvärme via ventilationssystemet. Detta gör att inga element behövs i lägenheten.

Här bor ni praktiskt i markplan med fina innergårdar och lekplatser direkt utanför bostaden. Vid lägenhetens entré finns ett tillhörande förråd och parkering runt hörnet.

I Herrhagen bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både service och natur. I området finns förskolor och grundskolor och ett stenkast bort finns Stenhagens centrum med mataffärer, butiker, apotek och vårdcentral mm. Från Herrhagen finns också fina cykelvägar och bra bussförbindelser till Uppsala centrum. I närheten finns inomhushallar, curlinghall och en fotbollsplan som spolas till is på vintern men även skog att njuta av med naturstigar för rekreation och friluftsliv.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Herrhagen
Milstensvägen 86
Slutpris: 2 660 000 kr
Boarea: 83 kvm
Avgift: 4 533 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige