Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Hjalmar Brantingsgatan 5A

Central 3,5:a i populära Fålhagen med balkong i söderläge!

Välkommen till denna underbara 40-talslägenhet om 3,5 rum och kök fördelat på 74,5 kvm belägen i populära Fålhagen! Lägenheten har rymliga rum med vackert parkettgolv. Från vardagsrummet når du balkongen i bästa söderläge, som vetter mot föreningens nyrenoverade innergård.

Lägenheten består av entré i hall med plats för avhängning, en större inre hall som kan användas till exempelvis matrum eller arbetsrum. I hallen finns bra förvaring i form av platsbyggda garderober med överskåp. Till vänster om hallen finner du det modernt stiliga köket (renoverat 2005) som är utrustat med stor kyl och frys, integrerad diskmaskin, kolfilterfläkt och ugn. I lägenheten finns två sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum (renoverat 2007) utrustat med duschväggar och tvättmaskin.

Till lägenheten finns bra förrådsutrymmen fördelat på två källarförråd och ett vindsförråd. I föreningens gemensamma utrymmen finns tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd. I den nyligen renoverade trädgården finns grill som föreningens medlemmar välkomnas att använda.

I denna lägenhet bor du med ett suveränt och centralt läge med närhet till park-och lekområde i S:t Göransparken, Vaksala torg, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restaurang. Uppsala konsert och kongress och Vaksalaskolan når du inom bekvämt avstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig 5 minuters promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta alldeles utmärkt även för pendlaren!

Hjärtligt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Fålhagen
Hjalmar Brantingsgatan 5A
Slutpris: 3 100 000 kr
Boarea: 74,5 kvm
Avgift: 4 088 kr/mån
Driftkostnad: 409 kr/mån
Rum: 3,5 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige