Gårdspånga 118 / Vimmerby

Vinterbonat fritidshus från 1800-talet

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
ca 110 kvm
Driftkostnad
29 900 kr/år
Totalareal
3 497 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på gårdspånga såldes av oss 2019-06-18.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av gårdspånga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina och natursköna gård belägen i Gårdspånga utanför Locknevi. Här kan du njuta av de härliga omgivningarna och öppna landskap under såväl sommarsäsongen som vintersäsongen. En perfekt plats för avkoppling!

På gården finns ett boningshus från 1889 som är 110 kvm stort. Huset har fyra rum och kök och har bland annat gamla fina trägolv kvar. På nedervåningen finner du hall, kök, vardagsrum med rörspis, matsal, badrum med dusch och tvättstuga. En trappa upp är husets två sovrum belägna. Gästhuset på gården är från 1909, ca 70 kvm stort, med kök, stort öppet allrum med fönster i flera väderstreck, badrum med dusch och sovloft med plats för flera bäddar.

I uthuset, som är ett gammalt bykhus, finner du både förråd, gästrum, gammalt utedass och hönshus. Ett stort garage och verkstad förekommer också på tomten som är nästintill 3 500 kvm stor. För den trädgårdsintresserade finns goda odlingsmöjligheter.

Med ca 2,5 mil till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld finns goda möjligheter till uthyrning under sommarsäsongen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration