Pelikanvägen 27 / Gärdsnäs / Bergshamra / Norrtälje

Sjönära fastighet i Gärdsnäs

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
22 153 kr/år
Totalareal
1 803 kvm
Såld
2019-02-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Pelikanvägen såldes av oss 2019-02-21.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett hemtrevligt och välskött hus i omtyckta Gärdsnäs. Bostaden omgärdas av en vacker naturtomt bestående av gräsytor, som inbjuder till lek och spel, samt blåbärs- och lingonris. Fin utsikt över havet och badrocksavstånd (200 m) till badbrygga. Inom promenadavstånd (ca 400 m) ligger hamnen med en 2,4 m bred båtplats som tillhör fastigheten.
Här bor du på 78 kvm, fördelade på vardagsrum och kök i anslutning till varandra, tre sovrum samt fräscht duschrum med vattentoalett. Vardagsrummet har stora fönster mot trädgården och en värmande täljstenskamin. Köket har gott om förvaring och goda arbetsytor samt en trevlig matplats med sjöutsikt. Huset har en generös veranda i söderläge som är delvis under tak.
På tomten står även en gäststuga i mycket fint skick med dusch och vattentoalett samt ett förråd.

Ett mycket välskött fritidshus i en lugn miljö med sjönära läge.

Fastigheten ligger mycket attraktivt med närhet till skärgården. Området är mycket trevligt och barnvänligt. Här finns fotbollsplan, tennisbana och två badplatser med sandstrand.
Avståndet till Stockholm är ca 7 mil. Till Norrtälje tar det ca 20 minuter med bil. Närmaste samhälle är Bergshamra, ca 6 km bort. Här finns mataffär, vårdcentral, pizzeria och marina. Även skola och förskola finner ni här.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.