Norrveda skogsväg 13 / Vätö / Norrtälje

Välbyggt timmerhus på Vätö. Storstuga med ryggåstak samt stor öppen spis.

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
28 284 kr/år
Totalareal
2 168 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norrveda Skogsväg såldes av oss 2019-03-12.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrveda Skogsväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till natursköna Vätö. Här har ni chansen att förvärva ett välbyggt timmerhus med en öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum med ryggåstak samt en stor öppen spis. På husets östra ytterfasad tronar den pampiga murstocken samt en entrésida som erbjuder altan under tak och en nybyggd altan där solen kan avnjutas hela dagen.
Huset ligger i ett skyddat läge på en härlig naturtomt med gräsytor och berg i dagen.
Huset har en öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum vilket skapar en luftig och trivsam atmosfär. I storstugan finns trappa upp till ett vind med låg takhöjd. I övrigt består huset av duschrum med kabin och mulltoa. Tre sovrum samt rymlig entréhall med gott om plats för kläder. På fastigheten finns även ett stort garage samt bastu, förråd och vedbod.

Norrveda ligger endast ca 25 min med bil från Norrtälje, på ön Vätö, med bra bussförbindelser till Norrtälje. Det finns badplats med sandstrand i området vid Vätösundet. På Vätö finns även restauranger och en välsorterad närlivs i Harg med postombud.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration