Grangatan 2 E / Gullbrandstorp / Halmstad

Nybyggd trerummare i Gullbrandstorp!

Boarea
72,9 kvm
Avgift
3 542 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-02-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på Grangatan såldes av oss 2019-02-25.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullbrandstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta radhus i bostadsrättsform där ett smidigt och lättskött boende väntar! Här har vi en superfin trerummare om 73 kvm i nybyggda Brf Gullbrandstorp Västkustbo. Radhusets vardagsrum har fönsterparti och utgång till ett altandäck som ligger i västerläge där man kan njuta av kvällssolen. Invändigt erbjuds en ljus och modern boendemiljö med bl.a. ett snyggt kök, helkaklat badrum med golvvärme, separat tvättavdelning, två sovrum och en öppenhet mellan kök och vardagsrum vilket skapar ett socialt samspel. Genomgående ljusa och moderna materialval skapar en snygg och enhetligt interiör. Vi gillar även smidigheten med egen ingång i markplan, direkt intilliggande parkeringsplats samt goda utrymmen för förvaring i både förråd och på vind. Låg månadsavgift om 3 542 kr inkluderar två parkeringsplatser, vatten och sophantering.

Attraktiva Gullbrandstorp är beläget cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad och är ett mycket barnvänligt område med närhet till natur, hav, köpcentra och centrum. Bussförbindelser in till Halmstad är goda och det går cykelbana hela vägen. Gullbrandstorp har låg- till högstadieskola och även två förskolor.

Välkommen att boka in dig på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration