Oriongatan 10C / Tavleliden / Umeå

Gavelradhus i nyskick på barnvänliga Tavleliden!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
107 kvm
Driftkostnad
37 200 kr/år
Tomtarea
327 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Oriongatan såldes av oss 2019-02-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tavleliden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugna och trivsamma kvarter på Tavleliden finns nu detta fina gavelradhus i nyskick till salu! Snygga material- och färgval ger ett mycket trivsamt boende med modern känsla. Genom bra planlösning upplevs huset rymligt och yteffektivt. Hög standard med två helkaklade badrum, golvvärme på hela bottenplan samt rymliga sovrum. Därtill finns två uteplatser som ger möjlighet att njuta av solen genom dagen. Carport ingår och en extra bilplats fås genom att parkera på den egna uppfarten. Mycket låga driftskostnader innebär att du får ett boende med hög standard till en förmånlig boendekostnad. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.