Hagakullen 1 / Lerum - Hallsås / Lerum

Enplansvilla om sex rum och kök

Slutpris
4 125 000 kr
Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
37 880 kr/år
Tomtarea
697 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-27
Bostaden är såld!

Denna villa på hagakullen såldes av oss 2019-02-27.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerum - Hallsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Hagakullen 1! Här stiger du in i ett välplanerat, barnvänligt hem om 115 mycket välskötta kvadratmeter med stora sällskapsytor, öppen spis, inredd källare och fönster i flera väderstreck. 

Här hittar du bland annat ett öppet, ljust och funktionellt kök, ett ljust och trevligt vardagsrum samt fyra sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett stort och funktionellt badrum med toalett, duschkabin och handfat samt en liten och praktisk gästtoalett.

Huset omges av en lättskött och barnvänlig hörntomt med gräsmatta. Här bor du dessutom med en stor och inglasad altan och två uteplatser med sol hela eftermiddagen och kvällen. I anslutning till huset hittar du ett garage med bra förvaringsmöjligheter och vatten och eluttag.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Lerum - Hallsås hjärta. Nära bland annat skolor och förskolor, bra kommunikationer och Bagges torg.

Varmt välkommen till Hagakullen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.