Altgränd 1 / Ella park / Täby

Fyra sovrum i fil - Altan med bästa solläge - Stort garage - Insynsskyddad tomt.

Slutpris
8 625 000 kr
Boarea/biarea
161/111 kvm
Driftkostnad
49 660 kr/år
Totalareal
1 076 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Altgränd såldes av oss 2019-03-24. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Altgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga familjevilla med en total bobar yta om hela 274 m² samt ett vidbyggt varmgarage om ytterligare 54 m² som ni enkelt når via bostadshuset. Bostaden är fördelad på sju rum och kök. Uppvuxen trädgårdstomt med ståtliga körsbärs- och bigarråträd. Pool i bästa solläge med stor kringbyggd trädäckad altan.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, badrum och utgång till en underbar uteplats med pool och ett härligt kvällssolsläge. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Köket ligger i öppen disposition mot matplatsen och gott om förvaring.

Den privata avdelningen är belägen i husets södra del. Här finns fyra ordentliga sovrum varav master sovrummet med en egen klädkammare. Här finns också ett helkaklat badrum med dusch.

En trappa ner når ni bostadens källare inredd till bostadsutrymme. Källaren erbjuder stora lekytor, tv-rum, träningsrum med wc, dusch, bad och bastu. Vidare finns här en stor gillestuga som idag används som musikrum samt tillgång till en ordentlig tvättstuga.

Varmt välkommen till denna trevliga villa i det härliga Ella park.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration