Kungsängsgatan 57 K

Kungsängsgatan 57 K


Kungsängen— Uppsala

Kungsängsgatan 57 K



Kungsängen— Uppsala

Högt belägen och ljus 3:a med centralt läge!

Varmt välkommen till en välplanerad och stilren trerumslägenhet i hjärtat av Kungsängen! Här bor du högt upp i huset med härligt ljusinsläpp och många soltimmar på balkongen! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor för vänner och familj att umgås på.

Bostaden finner du i Brf Spelemannen, en välskött bostadsrättsförening med tydlig och långsiktig plan för framtiden som erbjuder sina medlemmar tillgång till en lugn och trevlig innergård.

I hjärtat av Kungsängen bor du familjevänligt och lugnt med närhet till bland annat restauranger, caféer, förskolor, lekplatser, vackra promenadstråk längst Fyrisån och mycket goda kommunikationer. Populära Anna Petrus park (som ofta utnyttjas för träningsgrupper) och Willys ligger i närområdet. På promenadavstånd nås stadspulsen i city. Söker du ett välplanerat och bekvämt boende med centralt läge har du hamnat rätt!

Välkommen hem!


Boarea
77 kvm
Avgift
4 318 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-04-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.