Midskeppsvägen 5 / Grisslehamn / Norrtälje

Välskött fritidshus med stor härlig tomt.

Slutpris
2 560 500 kr
Boarea
73 kvm
Driftkostnad
19 350 kr/år
Totalareal
2 084 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Midskeppsvägen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Midskeppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grisslehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På enkelt cykelavstånd från Grisslehamn finner ni detta fina vinterbonade fritidshus om ca 73 kvm på en solig, lättskött natur/trädgårdstomt om 2084kvm

Huset har en luftig planlösning med vardagsrummet en halv trappa ner som ger en härlig karaktär, tre bra sovrum, kök och vardagsrum med öppen spis.

Tomten har en stor del plan lättskött gräsmatta för lek och spel och en del naturtomt med berghällar. Härligt insynsskyddad baksida som vetter mot söder.

Närhet till badstrand och båtplats som ingår. I området finns trevligt midsommarfirande vid dansbanan. Från huset når man enkelt sommaridyllen Grisslehamn 2,5 km bort, där man finner en åretrunt öppen ICA butik, restauranger, caffeér, fiskaffärer, SPA hotell, seglarskola, tennisbanor m.m. Det är ca 1,9 km till SL-buss 637 som tar er mot mot Stockholm och Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration