Midskeppsvägen 5 / Grisslehamn / Norrtälje

Välskött fritidshus med stor härlig tomt.

Slutpris
2 560 500 kr
Boarea
73 kvm
Driftkostnad
19 350 kr/år
Tomtarea
2 084 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Midskeppsvägen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Midskeppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grisslehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På enkelt cykelavstånd från Grisslehamn finner ni detta fina vinterbonade fritidshus om ca 73 kvm på en solig, lättskött natur/trädgårdstomt om 2084kvm

Huset har en luftig planlösning med vardagsrummet en halv trappa ner som ger en härlig karaktär, tre bra sovrum, kök och vardagsrum med öppen spis.

Tomten har en stor del plan lättskött gräsmatta för lek och spel och en del naturtomt med berghällar. Härligt insynsskyddad baksida som vetter mot söder.

Närhet till badstrand och båtplats som ingår. I området finns trevligt midsommarfirande vid dansbanan. Från huset når man enkelt sommaridyllen Grisslehamn 2,5 km bort, där man finner en åretrunt öppen ICA butik, restauranger, caffeér, fiskaffärer, SPA hotell, seglarskola, tennisbanor m.m. Det är ca 1,9 km till SL-buss 637 som tar er mot mot Stockholm och Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grisslehamn

I Grisslehamn får du en fritid med många kvaliteter - oavsett årstid.

Nöje och kultur

Albert Engström, med sin enorma produktion av bl. a. karaktäristiska Rospiggar i form av både teckningar och historier, levde och verkade i Grisslehamn. Hans bostad är nu ett museum och ligger i närheten av hans ateljé - som också är ett sjömärke för sjöfarande på Ålands hav.

Fritid

Grisslehamn kan även liknas vid ett sommarparadis med bad och övriga aktiviteter vid Ålands hav. GMSS anordnar kurser för segelbåt och olika jolletyper. På närliggande tennisbanor finns en aktiv klubb med utbildningsverksamhet. Varje år genomförs Postrodden med gamla bruksbåtar vilka rors och seglas mellan posthusen i Grisslehamn och Eckerö. En stor folkfest.

Kommunikation

SL-bussar går till Tekniska högskolan från Grisslehamn.

Området

I Grisslehamn finns mataffär (apoteks- och systembolagsombud), kiosk/grill (ATG-ombud), fiskeaffärer, restauranger, hotell med spa, gym, pubar, museum samt färjetrafik till Eckerö på Åland. Du kan ta en tur fram och tillbaka över dagen och äta gott. Möjlighet till båtplats finns vid Grisslehamns marina och camping som även har vinterförvaring.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.