Sollarö skogsväg 8 / Sollarö / Norrtälje

Härligt läge på trevliga Sollarö med stor potential.

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea
71 kvm
Driftkostnad
9 100 kr/år
Totalareal
4 568 kvm
Rum
2 rum
Såld
2019-05-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på sollarö skogsväg såldes av oss 2019-05-25.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sollarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till attraktiva Sollarö med egen broförbindelse! Högt belägen och lättskött naturtomt på hela 4 568 kvm med underbar sjöutsikt över Norrtäljeviken. Fastigheten består av en huvudbyggnad på ca 70 kvm, 2 st gästhus samt två bodar som har stor potential men behöver upprustas. Man har borrat efter vatten, dock har det aldrig kopplats in. Avlopp saknas.
I denna trivsamma samfällighetsförening bor du ett stenkast från havet. I samfälligheten finns fina även en sandstrand som ligger ca 300m från bron. I fastigheten ingår båtplats. En kort promenad tar er ner till bryggan som ligger på utsidan av Sollarö.
En stor sjönära fastighet med många möjligheter och ett fantastiskt läge.
Sollarö ligger mitt i Norrtäljeviken och är avskilt från land endast av Sollarösundet. Ön sammanbinds av en fast överfart och det är bilväg ända fram till fastigheten. Ön har gått om stigar och grönområden med närhet till Norrtälje (ca15 min) och Stockholm (ca1 tim). Då Sollarö ligger mitt i Norrtäljeviken så når man med båt både Norrtälje hamn samt båthamnen i Gräddö på några minuter. Varför inte ta en tur upp i vackra Vätö kanal eller en tur ut till Fejans fina ytterskärgård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration