Sollarö skogsväg 8

Sollarö skogsväg 8

Slutpris

2 075 000 kr


Sollarö— Norrtälje

Sollarö skogsväg 8


Slutpris
2 075 000 kr

Sollarö— Norrtälje

Härligt läge på trevliga Sollarö med stor potential.

Välkommen till attraktiva Sollarö med egen broförbindelse! Högt belägen och lättskött naturtomt på hela 4 568 kvm med underbar sjöutsikt över Norrtäljeviken. Fastigheten består av en huvudbyggnad på ca 70 kvm, 2 st gästhus samt två bodar som har stor potential men behöver upprustas. Man har borrat efter vatten, dock har det aldrig kopplats in. Avlopp saknas.
I denna trivsamma samfällighetsförening bor du ett stenkast från havet. I samfälligheten finns fina även en sandstrand som ligger ca 300m från bron. I fastigheten ingår båtplats. En kort promenad tar er ner till bryggan som ligger på utsidan av Sollarö.
En stor sjönära fastighet med många möjligheter och ett fantastiskt läge.
Sollarö ligger mitt i Norrtäljeviken och är avskilt från land endast av Sollarösundet. Ön sammanbinds av en fast överfart och det är bilväg ända fram till fastigheten. Ön har gått om stigar och grönområden med närhet till Norrtälje (ca15 min) och Stockholm (ca1 tim). Då Sollarö ligger mitt i Norrtäljeviken så når man med båt både Norrtälje hamn samt båthamnen i Gräddö på några minuter. Varför inte ta en tur upp i vackra Vätö kanal eller en tur ut till Fejans fina ytterskärgård.


Boarea
71 kvm
Driftkostnad
9 100 kr/år
Tomtarea
4 568 kvm
Rum
2 rum
Såld
2019-05-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sollarö skogsväg såldes av oss 2019-05-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sollarö skogsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.