Murbergsvägen 17 / Murberget / Härnösand

Tvåa på första våningen på fina Murberget

Slutpris
300 000 kr
Boarea
59,7 kvm
Avgift
2 716 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murbergsvägen såldes av oss 2019-06-24. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Murbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Murberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa på första våningen,endast en halvtrappa upp! Lägenheten är på 59 kvm och i den låga månadsavgiften på 2 716 kr ingår 100 Mbit bredband. Lägenheten erbjuder hemtrevligt kök, rymligt sovrum och vardagsrum med balkong samt badrum med tvättmaskin. Föreningens tvättstuga ligger praktiskt beläget i källaren i samma hus. På den rymliga balkongen njuter man av kaffet i förmiddagssolen. Parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra.
Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Murberget

Området är lugnt och lättillgängligt vid Murbergets friluftsmuseum, som är ett av landets största i sitt slag. Här finns bl.a. utställningar och café med butik. Här finns också flera bebyggelsemiljöer som berättar om livet i mellannorrland under 1800-talet och det tidiga 1900-talet.

Förskolor och skolor

På Murbergsskolan går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 4-6. Murberget och Ängets förskola är två kommunala förskolor i området. I närområdet finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

I närområdet finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Till och från Murberget kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka två kilometer.

Närområde

I närområdet finns bl.a. bensinmack, restaurang och trädgårdshandel. Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop Forum, ICA Maxi, Intersport och apotek finns.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.