Kavelbrovägen 8 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 557 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kavelbrovägen såldes av oss 2019-10-03.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig tvåa i 55+ boende i vackra Långbro Park endast 10 minuters gångväg från centrum och T-bana! Mysig balkong med sol fram till 16 och utsikt mot grönskan. Öppen planlösning med naturlig avdelare mellan kök och vardagsrum. Sovrum med stor klädgarderob och rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/tumlare. Gemensam tvättstuga och ledig P-plats finns!

Förening med stabil ekonomi där extra amorteringar har gjorts på lånen. Övernattningsrum och samlingslokal finns att hyra för medlemmarna.
Långbro Park har en av Stockholms vackraste parkmiljöer med gångstråk och gräsytor där byggnader från 1900-talets början varsamt samsas med hus byggda 100 år senare.

Välkommen till en välplanerad lägenhet i privat och lugnt läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.