Karlshamnsvägen 402-8

Karlshamnsvägen 402-8


Jungfrutorpet— Asarum— Karlshamn

Karlshamnsvägen 402-8



Jungfrutorpet— Asarum— Karlshamn

Villa med lantligt läge i utkanten av Asarum

Nu finns tillfälle att förvärva en fastighet på naturnära och lantligt läge i utkanten av Asarum. Mindre villa som erbjuder fyra rum varav ett befintligt sovrum. Möjlighet finns att dela av allrummet på ovanvåningen för att skapa ytterligare ett sovrum vid behov. Bostadens skick är i äldre utförande och behov av underhåll både exteriört och interiört. Luft/vatten värmepump från 2022. Kommunalt vatten och avlopp. Uthus som rymmer garage, verkstad/hobbyrum, tvättmöjligheter samt bra förvaringsmöjligheter på ovanvåningen. Tilltagen tomt om ca 3461m². Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område så här finns stor möjlighet att påverka ert framtida boende utifrån era önskemål och behov. Fastigheten lämpar sig för er som önskar sätta er egen prägel alt. för er som vill bygga nytt. Fastigheten är belägen i ett populärt område mellan Asarum och Mörrum med busshållplats och cykelbana utanför tomtgräns samt med närhet till väg 29. Besiktning, energideklaration samt radonmätning är utförd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul - kontakta mäklare för mer info. Välkomna på visning.


Boarea/biarea
106/19 kvm
Driftkostnad
30 011 kr/år
Tomtarea
3 461 kvm
Rum
4 rum (1 sovrum)
Såld
2023-06-07

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Karlshamnsvägen såldes av oss 2023-06-07. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Karlshamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.