Erik Dahlbergvägen 44b / Resecentrum / Karlshamn

Två:a en halvtrappa upp

Slutpris
750 000 kr
Boarea
51.5 kvm
Avgift
3 594 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Erik Dahlbergsvägen såldes av oss 2020-06-06. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Erik Dahlbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resecentrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående tvårummare på första våningen (halvtrappa upp) med inglasad balkong. Renoverat ljust kök samt badrum med våtrumsmatta. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöblemang. Inglasad balkong i söderläge med utsikt över innergården. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv-utbud, bredband samt ett bostadsrättstillägg. Närhet till bl a resecentrum, centrum, service mm.

Riksbyggen bostadsrättsförening Karlshamnshus nr 1 är en bostadsrättsförening med 71 bostäder fördelat på 5 byggnader. Föreningen tillhandahåller gemensam tvättstuga och torkrum, P-plats, garage mm. Fria parkeringsplatser finns i närområdet.
Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.