Elvsbergsvägen 27

Elvsbergsvägen 27

Slutpris

2 700 000 kr


Högadal— Karlshamn

Elvsbergsvägen 27


Slutpris
2 700 000 kr

Högadal— Karlshamn

Mycket välskött och trivsam villa på ett högt läge i Högadal!

Välkomna till denna rymliga, välskötta och trivsamma villa i Högadal. Villan består utav en äldre bostadsdel samt en tillbyggnadsdel från 2001 som smälter samman och bildar en mycket trivsam boendemiljö. Entréplan med sociala och öppna ytor då det rymliga köket och vardagsrummet integrerar med varandra, här finns dessutom ett nyrenoverat ljust badrum, sovrum, tvättstuga mm. Ovanvåning med allrum, helkaklat badrum, två sovrum samt klädkammare. Löpande förbättringar och underhåll har utförts på fastigheten. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber finns installerat. Lättskött trädgårdstomt där det finns två uteplatser med bra solläge varav en i anslutning till köket och en större fristående med vacker utsikt över Högadals takåsar. Fristående uthus som idag nyttjas som förråd. Fastigheten är belägen på ett högt och fint läge med en utav Karlshamns friskolor som närmsta granne. I närområdet har ni tillgång till förskola, skola, kommunikationer mm. En inflyttningsklar villa med god standard som vänder sig till alla åldrar. Besiktning samt energideklaration är utfört inför försäljningen.
Välkomna på visning.


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
42 496 kr/år
Tomtarea
628 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-03

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Elvsbergsvägen såldes av oss 2024-05-03. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Elvsbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.