Högadalsvägen 9B / Högadal / Karlshamn

Helteglad villa i Högadal

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea/biarea
78/78 kvm
Driftkostnad
33 750 kr/år
Tomtarea
610 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-11-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Högadalsvägen såldes av oss 2019-11-26. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Högadalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högadal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tegelvilla om ett plan med källare i Högadal. Tak- och delvis fönsterbyte genomfördes år 2000, här finns även fjärrvärme. Husets interiör är välbevarat men äldre, här finns fina förutsättningar för den som vill sätta sin egen prägel. Entréplan med kök, toalett, vardagsrum/matplats samt två sovrum. Källare med bl a badrum, hobbyrum, matkällare samt ingång till garage. Inglasad altan i västerläge. Tomten är lummig med bl a äppel- och päronträd. Bostaden vänder sig till er som vill bo i Högadal och som är beredda att renovera interiört. Här finns närheten till lekplats, förskola, skola, cykelbana, kommunikationer mm.

Överlåtelsebesiktning samt energideklaration är utfört.
Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.
Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.