Hunnemaravägen 16

Hunnemaravägen 16


Hunnemara— Karlshamn

Hunnemaravägen 16Hunnemara— Karlshamn

Tvåa i Hunnemara med inglasad balkong och utsikt över föreningens innergård!

Tvåa i populär bostadsrättsförening med inglasad balkong. Välplanerad bostad med rymlig och möblerbar hall, kök med köksinredning i äldre utförande, helkaklat badrum renoverat 2015, ett sovrum samt tilltaget vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp. Den inglasade balkongen når ni ifrån vardagsrummet med utsikt över föreningens innergård. Bostaden är belägen på andra våningen med fönster i två väderstreck. Månadsavgift om 3194 kr inkl. värme, vatten samt ett tv-utbud. Obligatoriskt balkongtillägg tillkommer om 408 kr/månad. En välplanerad bostad på ett trivsamt läge.

HSB Aspen är en bostadsrättsföreningen med totalt 110 lägenheter. Föreningen har gjort löpande renoveringar bl a stambyte, tak och fönster renoveringar, inglasning av balkong mm. I samma hus finns tillgång till två tillhörande förråd, cykelförråd samt tvättstuga. Föreningen tillhandahåller P-platser/garage mot en kostnad/månad - separat kö. Fria parkeringar finns i området. Trivsamt område med naturnära omgivning samt promenadavstånd till mataffär, centrum, kallbadhus mm. Välkomna på visning.


Boarea
59 kvm
Avgift
3 171 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-19

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Hunnemaravägen såldes av oss 2024-02-19. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Hunnemaravägen.

Boka värdering
Elinor Olsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Martin Roskvist
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad