Musseronvägen 19 / Södra Prästslätten / Karlshamn

Populärt boende i parhus på Musseronvägen/Södra Prästslätten i Karlshamn

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
5 847 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Musseronvägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Musseronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Prästslätten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktivt boende i 1½-plans parhus ca 111 kvm på Musseronvägen 19/Södra Prästslätten. Entréplan med arbetskök, WC/tvätt, matrum, vardagsrum. Utgång till stenbelagd uteplats från sovrum. Ingärdat med staket -19. Ovanplan med 2 sovrum samt renoverat badrum från -17. Egen parkering (som ingår i månadsavgiften) utanför lägenheten. Gästparkering finns. Närhet/gångavstånd till förskola, 0-6 skola samt skog och mark. Välskött förening där underhåll och renoveringar utföres kontinuerligt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.