Piongången 56

Piongången 56

Slutpris

875 000 kr


Sommarstaden— Karlshamn

Piongången 56


Slutpris
875 000 kr

Sommarstaden— Karlshamn

Stuga med toppskick i Sommarstaden med stor uteplats, inglasad altan och gäststuga!

Välkomna till Sommarstaden och Piongången 56!

Välunderhållen stuga i absolut toppskick med fin uppväxt trädgård. Närhet till Havsbad, matbutik, Lindenborgssjön, Småbåtshamn och restauranger.
Fina motion och strövområden i området bl a strandpromenaden. I området erbjuds mycket aktiviteter som tennisbanor, minigolf-bana, bowling, kallbadhus samt Väggabadet

Trädgårdstomt med grönskande gräsmatta, stenbeläggningar och stor uteplats om ca 45 m². På uteplatsen finns även möjlighet att sätta upp ett tält 6x4 meter för kräftskivor, kalas och midsommarfirande.
Vacker uppväxt trädgård med rhododendron, japanska körsbärsträd, magnolia, syrèner och forsyhtia som även ger ett trevligt insynsskydd.
I rabatterna finns även höstanemon, snöbärsbuske, pioner, tulpaner och liljor.

Sol från tidigt på morgonen till ca 19.00 på kvällen, utedusch som svalkar varma sommardagar.
Trivsamt område med mycket gemenskap och aktiviteter för den som önskar.
Lugnt läge i området där man kan njuta av lugnet och enkelheten.

Storstuga om ca 29 m² med inglasad altan ca 10 m² samt gäststuga om ca 10 m². Storstugan har renoverats och byggts till av nuvarande ägares försorg.
Högblankt vitt kök med matplats för 4-6 personer intill. Mysigt vardagsrum med vitmålat plankgolv. Sovrum med plats för dubbelsäng och toalett precis intill. Solarventi för ett fräscht inomhusklimat.
Den inglasade altanen i österläge rymmer ett större sällskap för mysiga middagar. I gäststugan kan två våningssängar rymmas med bäddar för fyra personer.

Arrendeavgift per år är endast 3 500 kr och inkluderar renhållning, vattenförbrukning, parkering och tillgång till servicehus med duschar och toaletter.

Utdrag från Karlshamns Koloniträdgårdsförening:

Karlshamns koloniträdgårdsförening bildades 1915. Området flyttades till sin nuvarande plats med början 1953 i samband med att järnvägsspåren drogs om och den nuvarande järnvägsstationen anlades på den mark där koloniområdet legat.
Området vid Kollevik - Sommarstaden - invigdes 1956. Det består av 136 lotter med stugor och ytterligare några lotter med gemensamma ytor och byggnader.
Föreningen är ansluten till Svenska koloniträdgårdsförbundet.

Byggrätt stuga: 40 m²
Byggrätt friggebod: 10 m²
Byggrätt redskapsbod 5 m²
Byggrätt tak över uteplats 15 m²
Byggrätt Växthus 10 m²

Välkomna att boka er till visning!


Boarea
29 kvm
Arrende
3 500 kr/år
Driftkostnad
5 222 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2022-06-19

Mäklarhuset Karlshamn

Denna fritidshus på Piongången såldes av oss 2022-06-19. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Piongången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.