Ronnebygatan 40B

Ronnebygatan 40B

Slutpris

790 000 kr


Centralt— Karlshamn

Ronnebygatan 40B


Slutpris
790 000 kr

Centralt— Karlshamn

Helrenoverad tvåa på tredje våningen - balkong

Smakfullt renoverad tvåa med en välplanerad och öppen planlösning med generös takhöjd. Mörkgrått stilrent kök med marmormönstrad bänkskiva, integrerade handtag och svarta vitvaror. Helrenoverat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Genomgående ekparkettgolv samt heltäckningsmatta i sovrum. Mycket trivsam bostad i en mindre bostadsrättsförening några kvarter från Karlshamns torg. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande matkällare och förråd samt gemensam tvättstuga. Promenadavstånd till bl.a. torget, strandpromenaden, resecentrum, busshållsplats mm.

HSB Brf Varberg i Karlshamn är en förening med totalt 28 lägenheter fördelade på två byggnader. Föreningen har gjort löpande förbättringar på fastigheten bl a stambyte, dränering, markarbeten på innergården mm. Föreningen har bundna lån till en fördelaktig ränta några år framöver. På innergården finns gemensamt cykelförråd, grillmöjlighet samt en pergola som de boende får lov att nyttja. Föreningen erbjuder 6 parkeringsplatser på Hantverkaregatan, fritt för de boende att använda. Välkomna på visning.


Boarea
49 kvm
Avgift
4 232 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-23

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Ronnebygatan såldes av oss 2022-12-23. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Ronnebygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.