Vintervägen 4 / ROSENKÄLLAN / Karlshamn

Synnerligen välskött villa i mysiga Rosenkällan!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea/biarea
130/108 kvm
Driftkostnad
29 850 kr/år
Tomtarea
770 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-05-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Vintervägen såldes av oss 2017-05-10. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Vintervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av ROSENKÄLLAN är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla med källare i vackra Rosenkällan med närhet till skolor, hav, småbåtshamn och friskvårdsanläggningar. Fastigheten är belägen vid återvändsgata med närhet till lekplats och grönområde. Helrenovering av villan de sista tio åren med bl a nytt tak, dränering, kök, fönster, ytskikt, tillbyggnad samt våtutrymmen. Samtliga renoveringar utförda av fackmän. Entréplan med 4 rum varav 2-3 sovrum. Kök (Marbodal) med goda arbetsytor, badrum med kakel och klinker/el-golvvärme. Vardagsrum med insatskamin samt utgång till stensatt uteplats i söderläge. Källare under hela huset med mycket förvaringsutrymmen, gästrum, hobbyrum och allrum. Bergvärme samt insatskamin för låga driftskostnader. Carport i anslutning till källarentré. Trädgårdstomt med stensättningar och rikligt med blomster. Radonmätning, energideklaration samt överlåtelsebesiktning utfört. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration