Västra Prinsgatan 27a / TROSSÖ / Karlskrona

2 ROK CENTRALT PÅ TROSSÖ! LJUST OCH VÄLPLANERAT!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 388 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Prinsgatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på Västra Prinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av TROSSÖ är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2 ROK CENTRALT PÅ TROSSÖ! LJUST OCH VÄLPLANERAT!! Här erbjuds en modern fräsch lägenhet med genomgående välskötta interiörval. Kök från IKEA, K/F från BOSCH. Stilrent delkaklat badrum med bubbelbadkar och golvvärme. Rymligt ljust vardagsrum med plats för umgänge. Fransk balkong mot trevlig innergård. Bra sovrum med garderober. Gemensamhetsutrymmen, härlig innergård med grillplats, tvättstuga samt gästlägenhet. Hiss. Stabil förening. Här bor du med promenadavstånd till det mesta såsom affärer, nöjen, restauranger samt hav och natur. Bra med busskommunikationer. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.