Angölsmålavägen 5

Angölsmålavägen 5

Slutpris

2 500 000 kr


Hemsjö/Härnäs— Olofström

Angölsmålavägen 5


Slutpris
2 500 000 kr

Hemsjö/Härnäs— Olofström

"Villa Björkhaga" - unikt boende i lantlig miljö.

Underbart boende i detta hus från 1901 (tillbyggt 1921) intill den sedan länge nerlagda tågstationen i Hemsjö. Huset med lite av "herrgårdskänsla" innehåller 10 rum varav 5 sovrum. Kök med bl a köksö samt utgång till magnifik stenterrass och ett gediget trädäck med många "rum". Underbar matsal (i anslutning till kök) med mycket speciell "sitthörna" - förmodligen i original sedan byggnation. Vackert vardagsrum med bevarade fönsterpartier (1+1 glas) med härlig vy över det kringliggande landskapet. Parkliknande trädgård med en mångfald av odlingar. Huset har även 11 kakelugnar (restaureringsbehov) samt 2 vedspisar. Tre ekonomibyggnader med utrymme för egna intressen samt dubbelgarage. En fantastisk fastighet - välskött och i utmärkt skick såväl interiört som exteriört.


Boarea/biarea
260/180 kvm
Driftkostnad
58 400 kr/år
Tomtarea
4 618 kvm
Rum
10 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-01-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.