Björkemöllavägen 15 / Pukavik / Sölvesborg

Fritidshus med full havsutsikt i Pukavik!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
24 816 kr/år
Tomtarea
859 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-04
Bostaden är såld!

Denna villa på björkemöllavägen såldes av oss 2020-01-04. Se alla våra försäljningar i Sölvesborg samt även på björkemöllavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pukavik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vackert och stilfullt renoverat invändigt med 3 sovrum, snyggt badrum och öppen planlösning i huset mellan kök, matrum och vardagsrum. Från rummen så är det full havsutsikt och det finns flera altandörrar ut mot trädäcket. Hela huset har ett klinkergolv i creme färgad ton samt ljust målade ytor. Detta fritidshus är en dröm för många med få förunnat! Nu finns chansen! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.