Åkergatan 23E

Åkergatan 23E

Slutpris

2 100 000 kr


Borlänge

Åkergatan 23E


Slutpris
2 100 000 kr

Borlänge

Åkergatan 23E

Välkommen till Åkergatan 23E!

I den populära och välskötta föreningen Bältargården förbereds nu en kommande försäljning av en 4:a om 94 kvm. Bostaden rymmer på entréplan kök, vardagsrum, WC samt tvättstugedel. Från vardagsrummet tar du dig ut till din egna uteplats, trädäck med markis samt en egen lättskött trädgård. Vid entrén finns ett större förråd men också utrymme att ha möblemang, och på så vis har du en uteplats till att nyttja beroende på solens läge.
På ovanvåningen inryms hela tre stycken sovrum, garderob samt badrum. Alla sovrummen har försetts med markiser och från två utav sovrummen tar du dig ut på balkongen, perfekt för sista soltimmarna på dagen!

Med sin storlek och antal rum, så är detta så nära att bo i en villa du kan komma. Lägg då till bekvämligheterna med att bo i bostadsrätt, så får du det bästa av två världar.
Åkergatan 23E ligger i ett väldigt lugnt område, med gångavstånd till Borlänges centrala delar som erbjuder restauranger, shopping, mataffärer samt resecentrum med mera. I området finns även en fin lekpark.

Föreningens goda ekonomi gör att hyran är väldigt låg, där värme, vatten, kabel-tv samt garage ingår. Har du en till bil som behöver plats finns möjlighet att hyra en extra p-plats för endast 50kr/mån.

Säljaren på Åkergatan 23E letar just nu en ny bostad, och bostaden förbereds således för försäljning. Bilder invändigt kommer inom kort.
Är du intresserad redan idag? Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Viktor Sundberg
Reg. Fastighetsmäklare
070-8206482


Boarea
94 kvm
Avgift
3 410 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-23

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Åkergatan såldes av oss 2022-10-23. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Åkergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.