Brogatan 19 B

Brogatan 19 B

Slutpris

1 100 000 kr


Bro— Borlänge

Brogatan 19 B


Slutpris
1 100 000 kr

Bro— Borlänge

Välplanerad och trivsam lägenhet om 4 rok i omtyckta Bro. Här bor man bekvämt bara en trappa upp. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp. På sommaren har man lummig grönska utanför och om vintern ser man ända till Nybrobacken. Stort badrum med kakel och klinkers. Praktiskt arbetskök med intilliggande matplats för upp till 10 personer. Balkong i anslutning till köket. Läget är perfekt. Här har man nära till busshållplats med buss till centrum 2-3ggr/timme. Ca 10 min promenad till välsorterad matbutik. Naturreservaten Smäcken och Frostbrunnsdalen (med café sommartid) ligger alldeles intill. 10 min promenad till nyrenoverad badplats vid Tunaåstrand. Lägenheten ligger mitt emellan Kyrkskolan F-6 och Gylle F-9. Förskolan i Bro ligger på andra sidan gata. Föreningen är välskött och har gott om extra lokaler. Bland annat finns gym, samlingslokal och övernattningsrum. Carport ingår.


Boarea
100 kvm
Avgift
4 327 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-01

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Brogatan såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Brogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.