Märkargatan 4

Märkargatan 4


Kvarnsveden— Borlänge

Märkargatan 4Kvarnsveden— Borlänge

Radhus vid Kvarnsvedens centrum

Dessa radhus i Kvarnsveden har alltid varit eftertraktade på marknaden. Här bor du bekvämt. Genom att betala en avgift till samfälligheten slipper du dessutom tänka på underhåll av gemensamma ytor, tak och fasad.

Speciellt kul är det att kunna presentera en bostad som är fix färdig för inflyttning och verkligen har det lilla extra.
I den här bostaden har planlösningen på entréplan öppnats upp så att köket känns välkomnande och tillgängligt. I köket finns allt du behöver och dessutom en praktisk och rejäl köksö som fungerar lika bra som sittplats som till arbetsyta och buffébord. Dessutom är den flyttbar - mycket praktiskt.
Matrum och vardagsrum ligger i direkt anslutning till köket och härifrån når du även uterummet. Den som är rädd för att boytan inte ska räcka till behöver inte vara orolig - här finns gott om utrymme.
Bostaden har två stora sovrum (kan göras om till tre). Det fina badrummet finns på övre plan och det finns även ett wc-rum i entréplan.
Extra är dessutom ett underbart spa-bad och en isolerad friggebod på den egna tomten.
Vi misstänker att denna försäljning kommer att gå fort - så hör av dig redan nu om du vill veta mera!


Boarea
83 kvm
Driftkostnad
51 606 kr/år
Tomtarea
154 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-02-14

Mäklarhuset Borlänge

Denna radhus på Märkargatan såldes av oss 2024-02-14. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Märkargatan.

Boka värdering
Nina Holpers
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad