Åsgatan 50D

Åsgatan 50D


Östanfors— Falun

Åsgatan 50DÖstanfors— Falun

Välkommen till Åsgatan 50D

Här erbjuds möjlighet att förvärva en fin tvårummare med centralt och bekvämt läge i välskötta BRF Ångbryggeriet!

När ni kliver in i bostaden möts ni av en hall med garderobsförvaring. Här kan ni praktiskt och enkelt organisera kläder och skor. Köket har goda arbetsytor och plats för matbord. De glasade pardörrarna leder ut till balkongen, en perfekt plats att inta frukostar i solen eller kvällsmiddagar under stjärnhimlen. Vardagsrummet är präglat av ljus och rymd av sitt stora fönsterparti som släpper in massor av naturligt dagsljus. Här kan ni skapa er egen oas och bjuda in vänner och familj för trevliga stunder. Sovrummet med plats för dubbelsäng är lika inbjudande som resten av bostaden. Här finns en intilliggande walk-in-closet som hjälper er att hålla ordning på kläder och tillbehör. Badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. I källaren finns ett förråd tillhörande bostaden.

BRF Ångbryggeriet är en stabil, välskött och mycket omtyckt bostadsrättsförening som erbjuder gemensamhetsutrymmen som bland annat gästlägenhet, snickarbod, parkeringsgarage, gym och relax med bastu för sina medlemmar.

I Östanfors bor ni bekvämt med promenad- och cykelavstånd till stadskärnan med dess butiker, restauranger, caféer samt kollektivförbindelser. Även närhet till Lugnets natursköna områden, Högskolan Dalarna och Falu lasarett. Här finns fina promenadstråk och grönskande parker längst Faluån, vilken kan leda er till Kålgården med dess stora öppna gräsytor, lekplats, minigolfbana, beachvolleybollplan, utegymanläggning och motionsmöjligheter runtom sjön. I stadsdelen finns även många av Faluns vackra kulturkvarterer med dess historia.

- Denna bostadsrätt är en unik möjlighet att bo bekvämt och modernt mitt i centrala Falun. Med en härlig planlösning, gott om ljus och närhet till allt du behöver. Varmt välkommen hem!

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information redan idag!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 731 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-11-02

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna lägenhet på Åsgatan såldes av oss 2023-11-02. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Åsgatan.

Boka värdering
Maja Roberg
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Petter Jansson
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad