Kråknäs 181 / Kråknäs / Falun

Läget med det lilla extra.

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
104 kvm
Driftkostnad
29 789 kr/år
Tomtarea
2 996 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-08-09
Bostaden är såld!

Denna villa på kråknäs såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på kråknäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kråknäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Innan du funderar på om du vill bo på landet eller inte så ta en dubbelkoll på det här. 1 plansvilla byggd 2010 i skogsbrynet bara ett hyfsat bra stenkast från badplats och brygga i Runn. Säljaren har bott här sedan 2016 och har under denna korta tid hunnit bygga ut en fantastisk uteplats med spabad och inglasat uterum för lata dagar i solen, eller skuggan. Det finns också ett praktiskt gästhus för alla bekanta som vill komma och njuta av att vara på landet. Självklart finns det också sedvanliga uthus och förvaring för ditten och datten. Bl.a hönsgård, carport och verkstad. Följ skyltarna från vägen och sväng förbi och bilda er en uppfattning så är ni varmt välkomna på visning sen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.