Djursjön 133

Djursjön 133

Slutpris

955 000 kr


Djursjön— Leksand

Djursjön 133


Slutpris
955 000 kr

Djursjön— Leksand

Lugnt läge vid Djursjön!

Välkommen till denna charmiga fastighet vid Djursjön med endast 20 minuters bilfärd från centrala Leksand. Lugn skogstomt med några steg till Djursjön där det finns egen brygga.

Huvudbyggnad är en timmerbyggnad från 1800-talet hitflyttad från Leksand. På små ytor har man på ett smart sätt fått in det mesta du kan önska. Det finns ett kök som är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, vedspis och spisplatta. Bra med plats för för förvaring och arbetsyta samt matplats för fyra personer. Invid köket ligger det första sovrummet med platsbyggd tarrsäng, smart utnyttjande av yta använder en vrå mellan murstock och bakre väggen för avhängning. Här finns även trappen som leder upp till ovanvåningen där du först möts av ett litet vardagsrum med öppen spis. Vidare på ovanvåning finns även ett sovrum med plats för två sängar. Tidigare hade ovanvåning endast separat entré, dörren finns kvar men används numera som balkong. Under byggnaden med ingång från sidan finns en praktisk matkällare.

Gäststugan byggdes 1962 som har ett enklare kök med gott om förvaring. Ett rymligt kombinerat sovrum/vardagsrum i öppen planlösning. Centralt finns det en murad spis med insatskamin som effektivt värmer upp hela byggnaden. Från utsidan nås även ett förråd/snickarbod samt en härlig vedeldad bastu.

På fastigheten finns även ett gulligt litet härbre från 1700-talet som flyttats hit från Älvdalen. Används idag som förråd men skulle mycket väl kunna vara ytterligare en gäststuga sommartid.

Vidare finns det även en förrådsbod med vidbyggt torrdass samt en rymlig vedbod.

En minuts promenad kommer du ner till bryggplatsen där det finns servitut för brygga. Brygga i aluminium och styrpulpetsbåt med 40 hästar ingår i köpet.

Fastigheten säljs möblerad.

Varmt välkommen att anmälda ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
25/56 kvm
Driftkostnad
11 425 kr/år
Tomtarea
2 989 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-27

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna fritidshus på Djursjön såldes av oss 2023-09-27. Se alla våra försäljningar i Leksand samt även på Djursjön.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.