Norra Sannäs 77 / Delsbo / Hudiksvall

Ett stenkast från Dellen!

Slutpris
625 000 kr
Boarea
75 kvm
Driftkostnad
2 400 kr/år
Tomtarea
2 379 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norra Sannäs såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Delsbo samt även på Norra Sannäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Sannäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Norra Sannäs utmed den södra sidan av Sördellen. Här kan vi nu erbjuda en fastighet med stor och lummig trädgård med ett bostadshus i gott skick cirka hundra meter från sjön.

Bostadshuset är välbyggt och omfattar ett stort vardagsrum med kamin och utgång till altan, kök med vedspis, gasolplattor och gott om förvaring i köksskåp, två sovrum med klädförvaring i garderober, hall samt toalett med separett och handfat. Byggnaden är isolerad men används i dagsläget enbart under sommarsäsongen.
Genom ett helt eget vattentorn har man tillgång till rinnande vatten i både kök, på toalett och vid dass medan solcellsanläggningen på 12 volt står för energitillförseln.

På tomten finns flera uthus med bland annat snickarverkstad, goda förvaringsutrymmen och utedass.

Genom området löper den charmiga Dellenbanan som genom Dellenbanans vänner trafikeras av dressiner under sommarsäsongen. En kort bit från fastigheten finns även badmöjligheter, med bland annat sandstrand ca 1.5 km västerut.

Bilväg hela vägen samt låga driftkostnader.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.