Sjömyra 106 och 108

Sjömyra 106 och 108

Slutpris

3 000 000 kr


Delsbo— Hudiksvall

Sjömyra 106 och 108


Slutpris
3 000 000 kr

Delsbo— Hudiksvall

Charmig gård med utvecklingspotential i Sjömyra!

Välkommen till Sjömyra 106 och 108 - en praktfull gård belägen i naturskönt område med tillhörande skog och åkermark.

Fastigheten omfattar utöver bostadshuset maskinhall med tillhörande förvaringsutrymme, rymlig ladugård med vidbyggd lösdrift, carport för tre bilar, gårdshus, härbre samt äldre förrådsbyggnad. Total areal om ca 15 ha bestående av åker-/betesmark och skogsmark. Gården har ca 1 000 kvm ekonomibyggnader uppdelade i mindre enheter där det finns goda utvecklingsmöjligheter för uthyrning, egen företagsverksamhet eller olika tillställningar. Lösdriften som är i anslutning till ladugården är omsorgsfullt utformat för att skapa en trygg och bekväm miljö för djuren. Den är utrustat med liggbås och har alla nödvändiga faciliteter för att ta hand om djuren på bästa möjliga sätt. Maskinhallen har väl tilltagen takhöjd för att större maskiner ska rymmas och i samma byggnad finns ett utrymme för förvaring av maskiner, spån eller grovfoder.

Huvudbyggnaden består av två våningsplan med en total bostadsyta om 171 kvm, fördelat på fem rum och kök. Via entrén så kliver man in i hallen och vidare mot en rymlig inre hall med gott om förvaring, utrymmet används idag som kontor. Helkaklat duschrum/tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, tvättställ och wc. Kök i ljust utförande med plats för matbord utrustat med spis/ugn, kyl samt diskmaskin. Vardagsrum i vinkel och här finns trappan till bostadens övre plan där bostadens samtliga sovrum ryms samt en möblerbar hall med utgång till balkong. Ekonomiskt fördelaktig uppvärmning via jordvärme och kulvert till gårdshus.

Det uthyrda gårdshuset inrymmer en lägenhet om ca 70 kvm, kök utrustat med spis/ugn, fläkt, kyl, diskmaskin samt utgång till altan, hall, vardagsrum med öppen spis, två sovrum och duschrum med tvättmaskin.

Rymlig trädgård med utvecklingspotential bestående av vindruvor, bärbuskar och äppelträd.

Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende i vackra Sjömyra. Här bor man nära naturen med härliga vandringsstråk, ridvägar samt närhet till bad och allt vad Dellensjöarna erbjuder. Nära till centrala Delsbo med bl.a. mataffärer, skola, restauranger, apotek och bank.

Varmt välkomna med er intresseanmälan för privat visning!


Boarea/biarea
171/80 kvm
Driftkostnad
88 916 kr/år
Tomtarea
15.1785 ha
Rum
5 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
HUDIKSVALL SJÖMYRA 5:5 och HUDIKSVALL SJÖMYRA 5:3
Objekttyp
Gård
Såld
2024-03-01

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna gård på Sjömyra såldes av oss 2024-03-01. Se alla våra försäljningar i Delsbo samt även på Sjömyra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.