Nynäsplan 21 / Nynäs / Gävle

Enastående klassisk 20-tals villa om ca 270 kvm i underbart skick på bra adress vid Nynäsplan !

Slutpris
6 270 000 kr
Boarea/biarea
270/90 kvm
Driftkostnad
61 102 kr/år
Tomtarea
916 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2017-10-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Nynäsplan såldes av oss 2017-10-13. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Nynäsplan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en enastående klassisk 20-tals villa i underbart skick på bra adress på Nynäsplan - villan omfattar ca 270 kvm i 2,5 plan plus källare.

Tilltalas du av attribut såsom generösa sällskapsytor, bevarade serveringsgångar, platsbyggda bokhyllor, fungerande eldstäder, massiv industriparkett, nybyggt kök, välgjorda badrum och en underbar och välarrangerad trädgård med rosenrabatter, stensatta gångar och en variation av fruktträd – då är Nynäsplan 21 villan för din familj.

Nynäsplan 21 är omsorgsfullt renoverad samt stilmässigt och elegant uppdaterad under de senaste åren. Villan omfattar 8-10 rum och disponeras idag med 4 sovrum – men kan enkelt ändras till 5-6 sovrum med bibehållna umgängesytor. Överlåtelsebesiktning i augusti 2017, bekräftar att villan är i utmärkt skick och mår mycket bra.

Villan inbjuder till umgänge med familj och vänner i generösa rum på entréplanet - nybyggt kök med hög maskinstandard, stor matsal med anslutning till ca 30 kvm terrass, stor salong med kamin samt plats för vila & eftertanke i bibliotek med gjutjärnsspis.

Andra våningen erbjuder familjen en stilla och privat del av bostaden med generöst master bedroom och anslutande dressing-room, plus 2-3 ytterligare sovrum. Samt helkaklat badrum och separat tvättstuga.

Inredd vindsvåning passar fint för familjens hobby eller ungdomarnas umgänge - stort allrum med ryggåstak, stort sovrum samt helkaklat badrum.

Besiktningsprotokoll presenteras på visningar. Välkommen att boka visningstid eller skicka en intresseanmälan till gavle@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration