Kuggören 7

Kuggören 7

Slutpris

1 775 000 kr


Kuggören— Hudiksvall

Kuggören 7


Slutpris
1 775 000 kr

Kuggören— Hudiksvall

Sommarparadis på Kuggören!

Magisk chans att förverkliga din dröm om ett eget sommarparadis på Kuggören i Hudiksvalls skärgård!

Kuggören är ett fiskeläge i ett sagolikt område med klapperstensfält och klippor klassat som ett Natura 2000-område tack vare den helt unika miljön som återfinns i området. Här finns bland annat ett kapell från 1778 samt en stenlagd labyrint som enligt sägen byggts för att fånga stormar och främja god fiskelycka.

Med bilväg hela vägen fram har vi nu förmånen att få erbjuda en fastighet omfattande bostadsbyggnad, sjöbod, dass och båtkaj. Stugan är isolerad och inrymmer storstuga med öppen spis, kök med indraget vatten, ett sovrum med golvvärme, sovalkov, duschrum med dusch och förbränningstoalett, samt en bastu som i dagsläget är omgjort till förråd. Sjöboden är i sämre skick och behöver renoveras alternativt tas bort. Stor och fin tomt med både gräsmatta och naturinslag.

Bekväm fritidsbostad med modern elcentral med jordfelsbrytare, dricksvatten genom grävd brunn som delas med närmsta grannen, samt stenkista för bad- och tvättvatten. Värmekabel på inkommande vatten för att kunna nyttja brunnen även vintertid!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
55/34 kvm
Tomtarea
1 490 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-03-18

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna fritidshus på Kuggören såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Kuggören.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.