Rönnholmen 2

Rönnholmen 2

Slutpris

1 390 000 kr


Bergön— Hudiksvall

Rönnholmen 2


Slutpris
1 390 000 kr

Bergön— Hudiksvall

Sommaridyll i fiskeläge!

Allra längst ut på Bergön finns holmarna Getlandet, Karskär, Tallharn och Rönnholmen. Rönnholmen och Getlandet är båda sammanbundna med fastlandet med promenadstigar mellan parkeringen och halvöarna, medan Karskär och Tallharn nödgar en kortare båtöverfärd. Tillsammans bildar de ett pittoreskt fiskeläge perfekt för dig som söker lugn och ro i Hälsinglands skärgård!

På Rönnholmens halvö och stuga nummer 2 hittar ni vårt saluförda objekt - en timrad genuin fritidsbostad med tillhörande sjöbod, utedass, gistvall, gethage och getstuga. Sjöboden och bostadsstugan binds samman med ett gemensamt yttertak - byggnaderna är dock i själva verket fristående varandra.
I bostadsstugan finns kök, sovkammare och allrum med äldre och genuina detaljer som trägolv med breda golvtiljor, pärlspontpanel och dörrar med speglar. Utrymmet är isolerat och går att värma upp vintertid genom vedspisen och fristående el-element.

I sjöboden finns bland annat båtlänning, dusch, sommarkök, saltbod samt ett övre plan med sommarrum och förvaringsutrymme med möjlighet att göras om till sällskapsutrymme. Öppna upp porten och fönstergluggen mot vattnet så har du både närheten till havet och glädjen med att kunna sitta under tak när det börjar regna!

Vatten genom grävd brunn på den egna fastigheten - i dagsläget finns dock ingen pump installerad - och elanslutning för full bekvämlighet.

Man tar sig enklast till fastigheten genom att ta promenadstigen från parkeringen - men det går också bra att ta båten från Svarthamn och runda Rönnholmens udde för att nå stugan.

Bergön ligger mellan Hudiksvall och Sundsvall med ca 28 km in till Hudiksvall.

Som köpare kommer man ha möjlighet att ta över en hel del redskap, möbler och andra till fastigheten tillhörande attiraljer.

Välkomna på visning!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
9 400 kr/år
Tomtarea
935 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-07-27

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna fritidshus på Rönnholmen såldes av oss 2018-07-27. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Rönnholmen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.