Rönnholmen 2 / Bergön / Hudiksvall

Sommaridyll i fiskeläge!

Slutpris
1 390 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
9 400 kr/år
Tomtarea
935 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-07-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Rönnholmen såldes av oss 2018-07-27. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Rönnholmen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Allra längst ut på Bergön finns holmarna Getlandet, Karskär, Tallharn och Rönnholmen. Rönnholmen och Getlandet är båda sammanbundna med fastlandet med promenadstigar mellan parkeringen och halvöarna, medan Karskär och Tallharn nödgar en kortare båtöverfärd. Tillsammans bildar de ett pittoreskt fiskeläge perfekt för dig som söker lugn och ro i Hälsinglands skärgård!

På Rönnholmens halvö och stuga nummer 2 hittar ni vårt saluförda objekt - en timrad genuin fritidsbostad med tillhörande sjöbod, utedass, gistvall, gethage och getstuga. Sjöboden och bostadsstugan binds samman med ett gemensamt yttertak - byggnaderna är dock i själva verket fristående varandra.
I bostadsstugan finns kök, sovkammare och allrum med äldre och genuina detaljer som trägolv med breda golvtiljor, pärlspontpanel och dörrar med speglar. Utrymmet är isolerat och går att värma upp vintertid genom vedspisen och fristående el-element.

I sjöboden finns bland annat båtlänning, dusch, sommarkök, saltbod samt ett övre plan med sommarrum och förvaringsutrymme med möjlighet att göras om till sällskapsutrymme. Öppna upp porten och fönstergluggen mot vattnet så har du både närheten till havet och glädjen med att kunna sitta under tak när det börjar regna!

Vatten genom grävd brunn på den egna fastigheten - i dagsläget finns dock ingen pump installerad - och elanslutning för full bekvämlighet.

Man tar sig enklast till fastigheten genom att ta promenadstigen från parkeringen - men det går också bra att ta båten från Svarthamn och runda Rönnholmens udde för att nå stugan.

Bergön ligger mellan Hudiksvall och Sundsvall med ca 28 km in till Hudiksvall.

Som köpare kommer man ha möjlighet att ta över en hel del redskap, möbler och andra till fastigheten tillhörande attiraljer.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration