Sök Meny
Såld

Hudiksvall - Centrala Hudiksvall / Stengatan 10

Charmig villa ett stenkast från centrum!

Nu finns chansen att förvärva ett otroligt charmigt hus endast ett stenkast från centrum! Här erbjuds en öppen planlösning med smakfull renovering och ljus färgsättning. Bostaden rymmer bland annat ett stort vardagsrum som även har plats för matsalsmöbler, 3 sovrum, kök och ett allrum. Dessutom finns ett gårdshus med egen entré och toalett som kan användas till kontor, någon form av verksamhet, sovrum eller vad man önskar. För er som vill bo i villa men inte gillar att klippa gräs, finns här istället en mysig stenlagd innergård med trädäck för trevliga stunder utomhus. Fin utsikt över delar av staden nås från någon av de två balkongerna på övervåningen. Insynsskyddad tomt, varmgarage och carport. Här bor ni bekvämt med fjärrvärme och med närhet till allt som centrala Hudiksvall har att erbjuda.
Välkommen hem till Stengatan 10!

Sponsrade länkar
Hudiksvall / Centrala Hudiksvall
Stengatan 10
Slutpris: 2 880 000 kr
Boarea/biarea: 160/40 kvm
Driftkostnad: 40 210 kr/år
Tomtarea: 238 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-11-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Stengatan
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!