Stengatan 10 / Centrala Hudiksvall / Hudiksvall

Charmig villa ett stenkast från centrum!

Slutpris
2 880 000 kr
Boarea/biarea
160/40 kvm
Driftkostnad
40 210 kr/år
Tomtarea
238 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Stengatan såldes av oss 2016-11-23. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Stengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hudiksvall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva ett otroligt charmigt hus endast ett stenkast från centrum! Här erbjuds en öppen planlösning med smakfull renovering och ljus färgsättning. Bostaden rymmer bland annat ett stort vardagsrum som även har plats för matsalsmöbler, 3 sovrum, kök och ett allrum. Dessutom finns ett gårdshus med egen entré och toalett som kan användas till kontor, någon form av verksamhet, sovrum eller vad man önskar. För er som vill bo i villa men inte gillar att klippa gräs, finns här istället en mysig stenlagd innergård med trädäck för trevliga stunder utomhus. Fin utsikt över delar av staden nås från någon av de två balkongerna på övervåningen. Insynsskyddad tomt, varmgarage och carport. Här bor ni bekvämt med fjärrvärme och med närhet till allt som centrala Hudiksvall har att erbjuda.
Välkommen hem till Stengatan 10!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration