Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Hudiksvall / Centrala Hudiksvall
Stengatan 11
Boarea: 83 kvm
Avgift: 3 663 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1

Hudiksvall - Centrala Hudiksvall / Stengatan 11

Trea med utsikt över Lillfjärden!

Välkommen till en bostadsrätt på tre rum och kök endast ett stenkast från Hudiksvalls centrum! Bostaden erbjuder bland annat en låg månadsavgift, inglasad balkong och möjlighet till uteplats vid lägenhetens entré. Här bor man bekvämt i markplan med vacker utsikt över Lillfjärden. Lägenheten är väldisponerad och har fönster i tre väderstreck. Säljstart inom kort! Välkommen till Stengatan 11!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.