Stationsgatan 5N / Järvsö / Ljusdal

Trivsam tvåa med bra läge högst upp i huset!

Slutpris
625 000 kr
Boarea
69.6 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stationsgatan såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Järvsö samt även på Stationsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stationsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Stationsgatan 5N! I Brf Solsidan erbjuder vi nu en trivsam och rymlig tvåa högst upp i huset - hiss finns!

Lägenhetens planlösning omfattar kök, vardagsrum, sovrum, hall och duschrum. Samtliga utrymmen är väl tilltagna eftersom boarean är generösa 69,6 kvm. I köket finns diskmaskin, duschrummet är förberett för tvättmaskin och från vardagsrummet har man en balkong i sydöstläge.
I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband samt eget garage! Fin uteplats mellan föreningens två hus och goda parkeringsmöjligheter för gäster.

Ett stenkast bort ligger Hotell Järvsöbaden - och ca 1 km åt norr finns Järvsö centrum.

Välkommen att besöka bostaden i VR på vår hemsida, spana in Järvsö genom Drönarvy samt boka in er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.