Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

HUDIKSVALL / Näsviken
Långby 27
Utgångspris: Kalkyl 1 395 000 kr
Boarea/biarea: 142/48 kvm
Tomtarea: 1670 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum

HUDIKSVALL / Näsviken / Långby 27

Villa med gårdshus i Långby!

Välkommen till härligt lantliga Långby! Här finns nu denna charmiga bostad i ett plan med tillhörande gårdshus snart ute till försäljning. Gott om plats, med stort vardagsrum, duschrum, kök, fyra sovrum och två altaner. Mycket är gjort de senaste åren, bland annat har man dragit in kommunalt vatten, byggt ut för ytterligare ett sovrum och installerat bergvärme. Gårdshus som enkelt går att göra om till bostad för eget bruk, uthyrning, kontor eller verksamhet. Säljarna söker ny bostad inom Näsvikens tätort, byte kan vara av intresse.

Välkommen med er intresseanmälan redan idag!

Sponsrade länkar
Välkomna till Långby 27!
Välkomna till Långby 27!
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.