Norrhoga 55

Norrhoga 55

Slutpris

3 600 000 kr


Norrhoga— Näsviken— Hudiksvall

Norrhoga 55


Slutpris
3 600 000 kr

Norrhoga— Näsviken— Hudiksvall

Lantlig idyll i Norrhoga

Välkommen till Norrhoga by och en lantlig idyll belägen mellan Sörforsa och Näsviken 15 minuters bilväg från Hudiksvall. Här finner du ett böljande landskap med utsikt över blånande berg, ängar och Rolfstaån. Byn präglas av både äldre gårdar, nyare villor samt fin bygemenskap. Rolfstaån, som rinner mellan södra Dellen och Kyrksjön, är varierad i sin struktur och ger möjliget till både fiske och kanotturer. Området är mycket barnvänligt med många barnfamiljer inom gång- och cykelavstånd.

Nu finns möjlighet att bli ägare till en renoverad villa med öppna ytor och plats för umgänge. Villan, som är uppförd 1983, omfattar stort matrum och vardagsrum i fil med utgång till den inglasade altanen. Modernt och ljust kök med köksö och gott om plats för den matintresserade. Tre sovrum, allrum, badrum, duschrum samt tvättstuga med groventré i anslutning till köket. Möjlighet finns att dela av allrummet till ytterligare ett eller två sovrum vilket innebär att även en större familj får plats. Vidbyggt garage med förråd. Stor carport med förråd. Lusthus. Rejäl hundgård med varmbonad del.

Bekväm uppvärmning via bergvärmepump innebär även låga driftskostnader.

Tomten erbjuder goda odlingsmöjligheter med växthus, trädgårdsland, odlingsbäddar, fruktträd samt fina gräsytor för lek och spel. Här finns möjlighet att äta middag på den inglasade altanen, tillagad på uteköket med egenodlade råvaror från något av växthusen eller de lättskötta odlingsbäddarna. Njut av utsikten från den insynsskyddade altanen med dess fina solläge i söder.

Välkommen med din intresseanmälan.


Boarea/biarea
160/64 kvm
Driftkostnad
40 000 kr/år
Tomtarea
2 213 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Norrhoga såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Näsviken samt även på Norrhoga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.