Nianforsvägen 20 / Nianfors / Njutånger / HUDIKSVALL

Fint läge i Nianfors!

Slutpris
525 000 kr
Boarea/biarea
86/57 kvm
Driftkostnad
22 500 kr/år
Tomtarea
2 067 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-11-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Nianforsvägen såldes av oss 2016-11-08. Se alla våra försäljningar i Njutånger samt även på Nianforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nianfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Nianforsvägen 20 hittar ni denna 1 1/2 plans villa med källare uppförd 1952. Högt och fint läge med utsikt över Finnsjön/Stor-Nien. På kort promenadavstånd finns allmän badstrand med grillstuga och bryggor där det finns möjlighet till att hyra båtplats, gott om fisk i sjön! Villan omfattas av 4 rum och kök med vedspis och har en påbörjad utbyggnad om ca 32 kvm med underliggande garage. En naturnära trädgårdstomt där det utöver bostadshuset finns ett gästhus och ett äldre garage. Har använts som året runt boende men skulle också passa för fritidsboende. Fantastisk natur, med fina bär och svampmarker, välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration