Rönningsholmen, åmynningen, arrende nr 18 / Strömsbruk / Nordanstig

Fritidsidyll på arrendetomt med strandläge vid Rönningsholmen!

Boarea
ca 20 kvm
Arrende
3 908 kr/år
Driftkostnad
1 000 kr/år
Totalareal
1 000 kvm
Rum
2 rum
Såld
2019-07-29
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Rönningsholmen, åmynningen, arrende nr 18 såldes av oss 2019-07-29. Se alla våra försäljningar i Strömsbruk

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömsbruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du lugn och ro för kropp och själ så kan vi nu erbjuda en fritidsidyll med fantastiskt läge! Stugan ligger på arrendetomt vid Harmångersåns mynning vid havet på Rönningsholmen i Strömsbruk ca 2,5 mil norr om Hudiksvall. Här kan du sitta på altanen och blicka ut över havet när du tar ditt morgonkaffe, ta ett bad i badtunnan vid bryggan eller varför inte bada vid den lilla sandstranden som finns i anslutning till stugan. En liten roddtur på ca 250 m och du är framme vid ett fint litet havsbad. Tycker du om att fiska och löser fiskekort så kan du bland annat fiska lax i Harmångersån från din egen tomt eller varför inte bara sitta med en kikare och njuta av det rika djur- och fågellivet som finns i närområdet.

På tomten finns en stuga, på ca 20 m², som omfattar ett rum och kök, sovstuga ca 12 m² med ett rejält sovrum samt vidbyggd del med ytterligare ett sovrum, mindre förråd med verktygsbod, enklare kök med gasolspis och gasolkylskåp med frys samt en torrtoa och ett friliggande utedass. Brygga och utebad.

I köpet ingår samtliga inventarier (förutom vissa personliga saker), roddbåt, liten jolle, elverk följer också med. Här kan du omgående flytta in om så önskas!

Välkommen att kontakta mäklaren för visning av detta smultronställe!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration