Radarvägen 12 A / Fårösund / GOTLAND

Fårösund - Kronhaga Strand

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
2 923 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radarvägen såldes av oss 2017-02-25. Se alla våra försäljningar i Fårösund samt även på Radarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fårösund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern lägenhet med havsnära läge och vy över sundet och omtyckta Fårö. Stor altan med kvällssol längsmed fasaden mot havet. Stora fönster mot altanen ger härligt ljusinsläpp och braskaminen ger hög mysfaktor. Lägenheten har genomgående klinkergolv med golvvärme. Totalt finns tre uteplatser där du kan följa solen hela dagen om så önskas. Förrådet är isolerat och kan även fungera som gästrum. Detta är ett bekvämt boende med närhet till affärer, restaurang, havet, Fårö och norra Gotlands karga och förtrollande vackra natur. I området finns gemensam badbrygga, vedeldad bastu och i närheten finns även simhall, gym, elljusspår och fina promenadvägar längs havet. Möjlighet till sommaruthyrning ger goda intäkter. Föreningen förfogar även över två gästrum (utan dusch/wc).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration