Blåmesvägen 12

Blåmesvägen 12

Slutpris

5 950 000 kr


Tofta Södra— Gotlands tofta— Gotland

Blåmesvägen 12


Slutpris
5 950 000 kr

Tofta Södra— Gotlands tofta— Gotland

1,5 planshus med gästhus i Tofta

Med ett lugnt och mycket bra läge i populära Tofta finner ni denna moderna och arkitektritade villa med ett harmoniserande gästhus. Bostadshuset har en öppen och rymlig planlösning med stora sociala ytor, öppet ända upp i nock och stora skjutglaspartier som ger bostaden en öppen och luftig känsla.

Bostaden inrymmer 5 rum och kök varav 3 sovrum. När ni kliver in bostaden så möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning. Kök och vardagsrum samt matplats i öppen planlösning med bra avlastningsytor via köksö, värmande braskamin och skjutdörrar till den skyddade baksidan i söderläge. Bottenvåningen inrymmer vidare två sovrum, duschrum, toalettrum, tvättstuga och teknikrum. På bostaden ovanvåning finner ni ett trevligt och ljust allrum med glasräcke ner till bottenvåningen och ett rymligt sovrum. Bekvämt och modernt boende med bland annat vattenburen golvvärme, kommunalt vatten och avlopp samt fiber.

Genomtänkt och bra placerat på fastigheten finner ni ett gästhus i harminerande utförande. Gästhuset inrymmer vardagsrum och kök i öppen planlösning med öppet upp i nock, duschrum, sovrum och ett loft.

Här bor ni med närhet till en av Sveriges bästa sandstränder med full service sommartid såsom restauranger, barer, mataffär, padelbanor och mycket mera. Populära och prisbelönta golfbanan Visby GK ligger endast ca 6 kilometer bort.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
ca 125 kvm
Tomtarea
1 335 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-07-28

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Blåmesvägen såldes av oss 2021-07-28. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Blåmesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.